14.3 C
Badalona
lunes, noviembre 28, 2022
spot_img

La Fundació Èpica de la Fura dels Baus s’instal·larà al Port de Badalona

La Fundació Èpica de la Fura dels Baus i Marina de Badalona han arribat a un acord a través del qual la companyia localitzarà el seu centre d’investigacions d’arts avançades, que treballa amb conceptes com el diàleg entre les humanitats, la ciència i la tecnologia, en un dels tres edificis situats en el Moll de Capitania del Port de Badalona.  

Les noves instal·lacions acolliran oficines, sales d’actuacions i assajos, i serà escenari dels workshops de convocatòria i atracció internacional que els caracteritzen en aquesta etapa.  

La Fundació Èpica és la primera incorporació d’un referent en I+D+i en aquest espai, que d’acord amb el nou pla d’usos del Port que s’està preparant per iniciar la serva tramitació s’orientarà a allotjar professionals de les noves tecnologies, en l’aposta del Port per consolidar i esdevenir punt d’atracció de referents de la cultura i la digitalització, situat en un enclavament clau, a pocs metres del futur Clúster Audiovisual de les Tres Xemeneies.  

Tanmateix, la Fundació Èpica té també entre els seus eixos de treball l’univers de la nàutica, des del punt de vista de la creació artística i la investigació.  

Els detalls de l’acord es presentaran públicament en els propers dies. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,626SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles