20.9 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest divendres la Badaorientació, una activitat del Badasport

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest divendres, 15 de març, una nova edició de la Badaorientació, la quarta activitat del Badasport, que consisteix en diferents proves d’orientació que es fan per diversos camins i espais del parc. En aquesta activitat hi participen 1.590 nois i noies de quart de primària de trenta-set escoles de la ciutat.

El Badasport continuarà al llarg del curs amb dues activitats més: la Badajoc (a finals del mes d’abril) i la Badaplatja (a mitjan del mes de juny).

En aquesta 24a edició del Badasport hi participen aquestes 37 escoles:

Antoni Botey, Artur Martorell, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Bufalà, Cascavell (SAB), Gitanjali, Ítaca, Joan Coret, Joan Llongueras, Joan Miró, Josep Boada, Josep Carner, Jungfrau, La Mina (SAB), Les Ciències, Lestonnac, Lola Anglada, Llibertat, Llorens Artigas, Margarida Xirgu, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montigalà, Pau Picasso, Pere de Tera, Planas i Casals, Pompeu Fabra (SAB), Progrés, Rafael Alberti, Rafael Casanova, Salesians Badalona, Salvador Espriu, Sant Jordi, Turó d’en Caritg i Ventós Mir.

El Badasport 2023-24 està organitzat pel Grup de Mestres d’Educació Física de Primària de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles