18.5 C
Badalona
viernes, mayo 17, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Vallparadís – Mútua Terrassa signen un acord de col·laboració per a l’obertura d’un nou centre assistencial per a la gent gran

L’Ajuntament de Badalona, a través del Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), farà difusió de les ofertes de treball, gestionarà el procés de preselecció i proposarà els candidats per treballar en un nou centre assistencial per a la gent gran a Badalona. Aquest és el contingut de l’acord de col·laboració que avui han signat l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el director gerent de la Fundació Vallparadís – Mútua Terrassa, Ramon Ramells. La Fundació posarà en funcionament un equipament assistencial per a la gent gran que estarà situat al carrer de Cervantes, oferint 136 places per a l’atenció de persones grans i un centre de dia.

L’acte de signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Badalona i la Fundació Vallparadís ha tingut lloc aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver. La Fundació Vallparadís necessita contractar més d’un centenar de professionals de diversos perfils que el nou centre anirà requerint esglaonadament i, de manera immediata, 21 professionals per cobrir llocs com ara: responsable d’higiene sanitària; personal per l’atenció al client, metge/ssa, infermer/a; terapeuta ocupacional, educador/a social; fisioterapeuta; psicòleg/a; personal d’administració i recepció; gerocultors/es; i personal de neteja, entre altres.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat que l’acord beneficia tant a la Fundació Vallparadís -que aposta per Badalona-, com a la ciutat, que guanya un servei i llocs de treball, i ha destacat que “la signatura d’aquest document és una mostra més de la implicació d’aquest Govern municipal pel foment de la col·laboració amb les empreses amb l’objectiu de potenciar la contractació dels ciutadans de Badalona i la dinamització de l’activitat econòmica”. L’alcalde ha explicat que aquest és l’inici d’una relació entre l’Ajuntament i la Fundació Vallparadís que pot portar nous projectes en el futur.

Ramon Ramells, director gerent de Fundació Vallparadís, ha agraït  profundament la col·laboració des del primer dia de l’Ajuntament «fet que reforça l’aposta de la Fundació Vallparadís per treballar a Badalona amb Casa Badina, el nou centre que obrirem al juny i amb el que portarem a la ciutat el nostre model específic d’atenció a les persones, amb una clara política de sostenibilitat i amb unes instal·lacions de darrera generació».

La Fundació Vallparadís va ser creada l’any 1991 i forma part del grup Mútua Terrassa. Actualment gestiona diversos centres sociosanitaris arreu de Catalunya en col·laboració amb la Generalitat i les administracions locals.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles