23.6 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona demanarà al Departament de Salut el trasllat del Centre Delta per les molèsties que suposa la seva proximitat a un centre educatiu

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, sol·licitarà al Departament de Salut de la Generalitat el trasllat del centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències Delta a una altra ubicació, després que des de fa temps s’hagin anat repetint problemes derivats de la proximitat del centre Delta a un centre educatiu. El centre Delta es troba al carrer de les Termes Romanes de Badalona, just al costat de l’edifici on el Col·legi Cultural imparteix els estudis de Batxillerat i Cicles Formatius. Aquest centre d’atenció i seguiment de drogodependents ofereix una cartera de serveis del CatSalut i és gestionat per Badalona Serveis Assistencials.

Es dona la circumstància que el passat 5 de març un home va disparar diversos trets a un altre davant del Centre Delta, un fet que ha provocat l’alarma de la comunitat educativa.

L’alcalde s’ha reunit aquesta setmana amb la direcció del Col·legi Cultural i s’ha compromès a treballar per buscar una nova ubicació per al centre Delta. Per això, els ha comunicat que demanarà una reunió amb el conseller de Salut, Manel Balcells, per traslladar-li la necessitat d’abordar al més aviat possible el canvi d’ubicació.

Des del Col·legi Cultural han manifestat a l’alcalde que, més enllà de l’incident amb arma de foc de fa uns dies, la presència dels usuaris del centre ja fa temps que provoca altres problemes, com ara la circulació de vehicles que passen massa ràpid, baralles i el fet que alguns usuaris del centre Delta entrin a l’escola per fer ús dels serveis, per exemple.

L’alcalde de Badalona ha explicat que coincideix amb la direcció del Col·legi Cultural en la valoració que caldria buscar una ubicació més apropiada per al centre Delta. “Tot i que aquest centre fa molts anys que està en la mateixa ubicació, els fets estan demostrant que no pot continuar al costat d’una escola i que aquesta qüestió s’ha d’abordar immediatament per trobar la solució més adient”, ha explicat l’alcalde.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles