18.1 C
Badalona
lunes, mayo 6, 2024
spot_img

Tornen a funcionar les dutxes del pavelló municipal Països Catalans després de quatre anys espatllades 

Els usuaris del pavelló municipal Països Catalans, situat al carrer d’Ausiàs Marc al barri del Raval de Badalona, poden fer des d’ahir ús de les dutxes d’aquesta instal·lació esportiva, que portaven quatre anys espatllades i fora de funcionament. L’aixecament d’aquesta restricció es produeix després de la finalització de les obres d’instal·lació del nou sistema de producció d’ACS (aigua calenta sanitària) i d’AFCH (aigua freda per al consum humà). 

Les obres, que han tingut una durada de tres mesos, han suposat una inversió de més de 113.000 euros i han permès restablir el normal funcionament del servei, tant d’aigua calenta sanitària com d’aigua freda de consum, per als usuaris de la instal·lació esportiva.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta millora. “Per primera vegada en quatre anys els esportistes que utilitzin el pavelló d’Ausiàs Marc es podran dutxar, perquè una de les primereses mesures que vam adoptar des del nou govern municipal va ser  condicionar instalacions esportives, i entre elles les dutxes d’aquest pavelló”, ha explicat l’Alcalde. Garcia Albiol ha afegit que  aquesta és una mesura més per avançar en el camí de la transformació de Badalona  “Em vaig comprometre a que l’any 2024 seria l’any en què s’iniciaria la transformació de la ciutat, que passa per molts àmbits, i un d’ells la millora de les instal·lacions esportives”, ha assenyalat. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles