20.3 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona inicia una campanya policial als eixos comercials perquè els comerciants tinguin comunicació directa amb els agents de la Guàrdia Urbana 

L’Ajuntament de  Badalona ha posat en marxa una campanya policial de proximitat a tots els eixos comercials de la ciutat perquè els comerciants tinguin comunicació directa amb els agents de la Guàrdia Urbana. Per facilitar la connexió entre el cos policial municipal i els comerciants, patrulles de dos policies visitaran els establiments per oferir la màxima col·laboració, resoldre dubtes i facilitar el flux d’informació en ambdues direccions. En aquestes visites els agents aniran acompanyats del regidor de districte i el coordinador de districte que correspongui en cada cas, amb la voluntat de mostrar suport institucional i recollir les demandes i suggeriments dels comerciants.  

Aquesta campanya ha començat en els darrers dies al Passeig de la Salut i s’estendrà a la resta de zones comercials de la ciutat durant les pròximes setmanes.  

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que “aquesta campanya permetrà conèixer de primera mà les inquietuds dels comerciants i les situacions amb què es troben en el seu dia a dia i que els preocupen en relació amb la seguretat”. “Des del govern de Badalona estem posant tots els mitjans necessaris per millorar la seguretat a la ciutat, amb l’increment del nombre de policies als carrers i també a les zones comercials, però mentre continuï havent fets delictius a la ciutat no em sentiré satisfet”, ha explicat l’alcalde. Per a Garcia Albiol, “que aquest esforç d’increment de la presència policial es complementi amb un diàleg constant amb els comerciants ha de  permetre millorar les actuacions de prevenció i de reacció”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles