13.7 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa el reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Nadal amb un arbre format per mini iglús

L’Ajuntament de Badalona i l’empresa Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a l’estat, han posat en marxa una nova campanya de sensibilització per conscienciar a la ciutadania sobre la importància del reciclatge d’envasos de vidre durant les festes de Nadal, que és quan es genera fins al 20% de tots el residus d’envasos de vidre de l’any.

Per incentivar el reciclatge s’ha instal·lat al Mercat Municipal la Salut un arbre de Nadal de quatre metres d’alçada format per cent mini iglús que es podrà veure aquest divendres, dia 15 de desembre, de 14 a 20 hores, i dissabte, dia 16, d’11 a 20 hores.

També hi haurà un estand informatiu on educadors ambientals informaran els ciutadans sobre com separar correctament els envasos de vidre i els beneficis mediambientals del reciclatge d’aquests envasos. Entre els visitants se sortejaran cinquanta mini iglús mitjançant un “rasca i guanya” virtual. L’horari d’aquest estand serà de 12 a 18 hores, el dissabte 16 de desembre.

L’acte de presentació d’aquesta campanya de sensibilització es farà demà divendres, 15 de desembre, a les 17 hores, al Mercat Municipal la Salut i comptarà amb la presència del regidor de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Badalona, David Mejía, i del gerent a Catalunya d’Ecovidrio, Iván Costa.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles