20.8 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

Jornada Abordatge del Malestar Emocional en Joves i Adolescents a Badalona

Aquest divendres, 15 de desembre, de 10 a 14 hores, el Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) acollirà la jornada Abordatge del Malestar Emocional en Joves i Adolescents, organitzada per l’Associació de Salut Mental de Barcelonès Nord i des del programa “Ocell de Foc Barcelonès Nord 1”, impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya en aliança amb altres quatre entitats socials: Gedi SCCL, la Fundació Badalona Capaç, Asaupam i La Rotllana.

L’acte, que comptarà amb la presència de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones de l’Ajuntament de Badalona, Rosa del Amo, va dirigit a professionals del sector social, educatiu i sanitari, i a famílies de joves i adolescents amb la voluntat de facilitar una mirada més completa i enriquidora sobre el malestar emocional juvenil.

L’objectiu de la jornada és crear un espai d’intercanvi d’experiències i coneixements entre professionals i joves, amb oportunitats per a la reflexió i l’intercanvi d’idees que fomentin millora i la sensibilització de la salut mental a Badalona.

La jornada consistirà en una ponència a càrrec del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, que oferirà les eines necessàries per entendre aquest patiment i mostrarà estratègies per a la promoció i l’acompanyament en salut mental per als joves i adolescents. Posteriorment es podrà conèixer el testimoni en primera persona de tres joves que permetran connectar amb històries reals de confrontació i superació del malestar emocional. L’acte acabarà amb una taula rodona on professionals que estan duent a terme accions dirigides a joves del municipi, explicaran la seva experiència, aportant una perspectiva sobre reptes i triomfs experimentats al llarg del seu projecte.

Per poder participar a la jornada cal inscripció prèvia. (Codi QR del cartell)

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles