24.1 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

FILMETS lliurarà aquest dilluns la Venus d’Honor al director i productor Lluís Miñarro

El director i productor de cinema Lluís Miñarro rebrà aquest dilluns la Venus d’Honor de FILMETS Badalona Film Festival. El guardó se li atorga en reconeixement a la seva fructífera trajectòria d’èxit en el món del cinema durant tota la seva vida professional.

El lliurament de la Venus d’Honor al director i productor Lluís Miñarro serà aquest dilluns 23 d’octubre, a les 16.30 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona.

Lluís Miñarro rebrà el guardó just abans de començar la sessió FILMETS Campus, que omple tot el teatre d’estudiants de les escoles de cinema de Catalunya. Precisament, un cop rebuda la Venus d’Honor, Lluís Miñarro mantindrà un col·loqui obert amb tots aquests estudiants.

Director i productor amb una Palma d’Or de Canes

Lluís Miñarro, nascut a Barcelona, ha dirigit les pel·lícules ‘Love me not’ (2019), ‘Stella candente’ (2014), ‘Blow Horn’ (2009 i ‘Familystrip’ (2009).

L’any 1989 va fundar Eddie Saeta. Ha produït més de 45 llargmetratges reconeguts internacionalment amb més de 140 premis. D’aquests premis cal destacar la Palma d’Or de Canes 2010 amb la pel·lícula ‘Uncle Boonmee who can recall his past lives’ d’Apichatpong Weerasethakul. També ha participat en films de Manoel de Oliveira, Lisandro Alonso, Naomi Kawase, Albert Serra, Marc Recha, José Luis Guerín o Javier Rebollo.

Ha estat jurat en festival com Locarno, Karlovy Vary o Sant Sebastià. L’any 2020 va organitzar un cicle de cineastes catalans al Festival de Nara (Japó) amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull.

Lluís Miñarro ha estat Premi Ciutat de Barcelona 2010 i Premi Pepón Coromina 2020.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles