14.4 C
Badalona
jueves, junio 13, 2024
spot_img

Joan Lluís Piqué, nou president del Patronat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant

Joan Lluís Piqué Sánchez ha estat nomenat nou president del Patronat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant en substitució de Josep Maria Cortès. El nou president, que forma part del Patronat des de l’any 2018, acumula un gran bagatge professional en atenció a les persones en l’àmbit sanitari i és un gran coneixedor del Barcelonès Nord.

Piqué té una sòlida formació en infermeria i gestió sanitària, incloent especialitzacions en salut laboral i comunitària, així com un Màster en Gestió Sanitària i cursos de postgrau en aquest camp. La seva carrera inclou diverses responsabilitats rellevants, com ara funcionari del Cos d’Inspecció Sanitària i consultor internacional en programes sanitaris i gestió de serveis de salut. A més, ha impartit cursos universitaris sobre qualitat assistencial i prestació de serveis assistencials.

Una de les seves responsabilitats destacades ha estat la de Gerent d’Atenció Ciutadana del CatSalut durant un període significatiu, així com la supervisió de projectes internacionals d’avaluació de polítiques sanitàries. A més de la seva implicació amb la Fundació Hospital de l’Esperit Sant, també és membre del Patronat de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, dedicada a la salut mental d’infants i adolescents.

La seva extensa experiència i coneixement en l’àmbit de la gestió sanitària fa de Joan Lluís Piqué Sánchez una elecció destacada com a nou president del Patronat, i se li confia la continuïtat en la missió de la fundació de contribuir a millorar el benestar i la salut de les persones i de la comunitat.

Homenatge als expresidents del Patronat i al Pare Scotti

El nomenament del nou president va tenir lloc el passat dijous, 19 d’octubre, durant una reunió ordinària del Patronat que va acabar amb un acte institucional de benvinguda en què es va fer un reconeixement i homenatge a la tasca duta a terme pels expresidents de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant dels darrers anys.

Concretament es va homenatjar al Sr,  concretament Sr. Ramon Llibre, qui va ser president l’any 2004; al sr. Antoni Millet, que va ser president de 2004 fins al 2014 i al Sr. Josep Ma Cortès, que ha estat president del 2014 fins al 2023.

Durant l’esdeveniment també va tenir lloc un homenatge especial al Pare Àngel Scotti, membre del Patronat des de 1998, que deixa la parròquia de Sant Adrià i la vinculació amb la Fundació Hospital de l’Esperit Sant  perquè se’n torna a la seva ciutat natal a Milà.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles