23.1 C
Badalona
sábado, mayo 4, 2024
spot_img

La JNC celebra la refundació del nou col·lectiu a Badalona 

Avui, s’ha celebrat l’acte de reconstitució de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la ciutat de Badalona on s’han aplegat a diversos membres de la JNC i de Junts per Badalona. 

Aquest esdeveniment ha comptat amb la presència destacada del secretari d’organització de Junts per Catalunya, David Torrents, el cap local de Junts per Badalona, Marc Alomà, el cap comarcal de Junts, David Ramey, i la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz. 

L’acte ha servit per elegir a Joan Páramo com a nou cap comarcal i local de la JNC, un pas significatiu en la revitalització i reorganització del moviment independentista juvenil a Badalona. 

Marc Alomà, cap local de Badalona, ha donat la benvinguda a la JNC a la ciutat i ha valorat la contribució dels nous membres en nom de l’executiva de Junts a Badalona.  

 Joan Páramo, el nou cap comarcal i local de la JNC, ha expressat els reptes de l’entitat de cara al nou repte que entoma: «El nostre objectiu és recuperar la militància a la ciutat, extendre la JNC a la comarca i fer sentir la nostra veu.» 

Per la seva banda, la secretaria general de la JNC, Arianda Urroz, ha agraït la determinació de Joan Pàramo i ha celebrat que la JNC tingui oficialment presència a totes les comarques de la Vegueria de Comarques de Barcelona.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles