10.8 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Les obres per reparar el mur de contenció del carrer de Veneçuela començaran durant el mes d’octubre 

El pròxim mes d’octubre començaran les obres per reparar el mur de contenció del carrer de Veneçuela, ubicat al barri de Sant Joan de Llefià. L’actuació, que tindrà un cost de 281.234 euros i una superfície d’actuació de 480 m², contempla la reparació del mur i l’espai urbà superior, incloent-hi l’adequació de la xarxa de clavegueram d’evacuació d’aigües residuals i pluvials de l’edifici d’habitatges, la pavimentació de la zona i l’escala i la renovació del mobiliari urbà. Les obres també inclouen la reparació de la vorera de l’avinguda del Doctor Bassols (entre carrer de Veneçuela i avinguda d’Amèrica) per tal de poder disposar d’una amplada mínima d’1,50 metres. El termini aproximat d’execució de l’obra és de sis mesos. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “després de cinc anys esperant aquesta actuació, els veïns i veïnes de la zona per fi podran estar tranquils i segurs, l’actual estat del mur és perillós i crea gran incertesa entre les persones que hi viuen a prop”. L’alcalde assegura que “amb aquesta obra desbloquegem una altra situació que s’arrossegava durant anys i demostrem com és de necessària l’actual estabilitat política per donar-li la volta a la ciutat”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles