26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona impulsa una campanya per afavorir que es posin en servei les parades lliures dels mercats municipals

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa una campanya informativa per afavorir que es posin en servei les parades que actualment no estan en funcionament en els diferents mercats municipals. Les persones interessades poden consultar tota la informació sobre les parades disponibles i el procés que s’ha de seguir per gestionar-les trucant als següents telèfons del Departament de Comerç: 93 483 29 24 / 93 483 29 41. També es poden posar en contacte amb el Departament de Comerç enviant un correu a comercbdn@badalona.cat.

La voluntat de l’Ajuntament és que totes aquelles persones que tinguin ganes d’emprendre i tenir un negoci propi valorin l’oportunitat de gestionar un punt de venda en els mercats aprofitant les oportunitats que ofereix el context actual.

En aquest sentit, fins al pròxim 15 de juliol està disponible una línia de d’ajuts que poden demanar les persones joves d’entre 18 i 29 anys que inicien una activitat econòmica o professional com a autònoms. Aquesta ajuda econòmica els permetrà mantenir el seu projecte d’emprenedoria a llarg termini. Podeu consultar tota la informació aquí.

A més, des del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona s’oferirà suport i acompanyament a les persones que decideixin emprendre en els mercats municipal fent així més accessible la tramitació necessària i afavorint la consolidació dels nous negocis.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles