26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona deté in fraganti un home que presumptament acabava d’incendiar 4 cotxes, una motocicleta, dues façanes i un contenidor

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquesta matinada un home de 24 anys que, presumptament, havia ocasionat un incendi que ha cremat 4 cotxes i una motocicleta estacionats a la via pública, així com un contenidor d’escombraries. A més, a causa del foc també s’han produït afectacions a les façanes dels dos immobles més propers al punt del foc.

En el moment de la detenció, els agents de la policia local han pogut comprovar que l’individu portava a sobre material inflamable. El detingut ha estat traslladat a la Comissària de la Guàrdia Urbana, on s’ha constatat que té antecedents policials.

El cos de Mossos d’Esquadra es farà càrrec de la investigació i de la posada a disposició judicial del detingut.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat la Guàrdia Urbana per la seva actuació i ha reclamat un cop més canvis legislatius que facin possible “l’expulsió del país dels estrangers que siguin delinqüents reincidents”. Garcia Albiol ha considerat “escandalós que la ciutat s’hagi d’enfrontar repetidament a aquesta mena de fets delictius sense que hi hagi conseqüències judicials greus per als delinqüents”. “El cas dels piròmans és un dels exemples de la laxitud de la justícia que vinc denunciant ja fa temps”, ha explicat l’alcalde. “Constantment ens trobem amb delinqüents reincidents, que destrossen el patrimoni de la ciutat i dels veïns i que són detinguts per la policia, però que al cap de poc tornen a estar lliures al carrer per continuar delinquint”, ha manifestat.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles