26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Miguel Urbán presentarà el seu llibre “Trumpismos, neoliberales y autoritarios” a Badalona amb Eulàlia Reguant

Anticapitalistes organitzaran el pròxim divendres 5 de juliol a les 19h al Casal de la solidaritat de Badalona Can Pepus la presentació del llibre “Trumpismos, neoliberales y autoritarios” de l’exdiputat al Parlament Europeu Miguel Urbán.

L’acte estarà moderat pel militant d’Anticapitalistes Daniel Mulero i consistirà en una conversa entre l’autor, Miguel Urbán, i Eulàlia Reguant, exdiputada de la CUP al Parlament de Catalunya, sobre el perquè d’aquesta onada reaccionaria mundial, què està darrere d’aquesta emergència global o si es pot reeditar una sort de totalitarisme neofeixista en ple segle XXI.

Miguel Urbán és una activista social que ha estat deu anys al Parlament Europeu com a diputat, inicialment per Podemos, després per Anticapitalistas. Membre del consell assessor de la Revista Viento Sur i escriu en diferents mitjans com Público, ElDiario.es, 20Minutos, El Salto, La Jornada (México), CTXT, Jacobin y El País. Ha escrit diversos llibres d’assaigs sobre migracions l’extrema dreta o la Comuna de París.

Altres Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles