21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Tanca l’empresa Dionisio Bonet SA després que un expedient de Disciplina Urbanística ordenés el final de l’activitat perquè es portava a terme sense llicència ambiental

L’empresa Dionisio Bonet SA, situada a l’avinguda del Maresme, al polígon industrial Badalona Sud, ha tancat després que un expedient de Disciplina Urbanística així li ordenés, ja que no disposava de la necessària llicència ambiental per portar a terme l’activitat de pintura industrial amb la utilització de dissolvents orgànics.

El passat 11 de març de 2024, l’Ajuntament va aixecar contra aquesta empresa una acta que va derivar en un expedient de disciplina ordenant la clausura de l’activitat, que efectivament s’ha portat a terme, tal com va comprovar la Guàrdia Urbana, que en va deixar constància en un acta el passat 23 de maig. Actualment, també hi ha obert un expedient sancionador contra Dionisio Bonet SA per exercir una activitat sense disposar del títol habilitant i llicència ambiental pertinent. La sanció, per falta molt greu, podria arribar fins als 150.000 euros, d’acord amb la Llei 20/2009, de 4 de desembre, de prevenció i control ambiental de les activitats de Catalunya.

“La nostra prioritat és la protecció dels veïns de la ciutat i farem servir tots els instruments disponibles, dins de les competències de l’Ajuntament, per evitar que es desenvolupin aquest tipus d’activitats sense la corresponent llicència ambiental», ha assenyalat el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles