21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Badalona incorpora una nova directora en matèria de Contractació de Serveis, Subministraments, Obres i Compres per professionalitzar i agilitzar aquests processos

A partir d’aquest dilluns 27 de maig, l’Ajuntament de Badalona incorpora una nova directora d’Àmbit, que es farà càrrec de la direcció en matèria de  Contractació de Serveis, Subministraments, Obres i Compres. Es tracta d’Immaculada Pruna Ribas, llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i docent de postgrau a la mateixa universitat.

Amb la incorporació de la nova directora, que té una important trajectòria com a assessora en contractació pública, el govern busca millorar l’atenció a la ciutadania pel que fa als serveis i projectes de ciutat mitjançant la professionalització i agilització de la contractació pública a l’Ajuntament.

Pruna ha treballat a l’Ajuntament de Mataró com a cap del Servei de Compres i Contractacions i com a assessora jurídica del Servei de Llicències d’Activitats. La nova directora d’Àmbit ha col·laborat també amb altres administracions, com el Consell Comarcal del Maresme, l’Ajuntament de Sabadell o l’Ajuntament de Rubí i el Consorci Localret, entre altres. Actualment, també exerceix de docent d’un curs de postgrau de contractació pública a la Universitat de Barcelona.

La tinenta d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Cristina Agüera, ha destacat que la nova directora d’Àmbit “és una persona amb molta experiència que ve a professionalitzar l’estructura de la contractació pública a l’Ajuntament”. Segons Cristina Agüera, “el Govern municipal considera que la incorporació d’aquesta figura directiva és fonamental en el procés de modernització de l’Ajuntament i per a la millora de l’eficiència que s’està buscant”. “Amb aquesta figura es vol reforçar l’estructura municipal que és el que en aquests moments es necessita per a un millor funcionament de l’administració”, ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles