21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Aquest dissabte es celebra la 10a edició de la Badalona Shopping Night 

Aquest dissabte 25 de maig torna la Badalona Shopping Night, la festa del comerç de BadaCentre, que enguany celebra la seva desena edició i que recupera el nom original amb què es va crear l’any 2013. Fins a la una de la matinada, botigues, establiments i espais de restauració obriran les portes perquè tothom pugui fer les seves compres, aprofitar les ofertes comercials i participar en els sortejos que s’han preparat per a l’ocasió.

Per animar la jornada, els carrers s’ompliran d’espectacles i activitats inspirades en el món del cinema. Per exemple, els assistents trobaran actors caracteritzats que s’encarregaran de dinamitzar la jornada de manera itinerant, punts de crispetes gratuïtes o un photocall de 360º amb catifa vermella especialment pensat per poder compartir les fotos a les xarxes socials. A més, s’instal·laran dues estatuetes gegants dels premis Oscar amb les que tothom es podrà fotografiar.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, donarà el tret de sortida de la festa a les 19.30 hores a la plaça de la Vila. Després, a la mateixa plaça, la Banda Simfònica de Badalona s’encarregarà d’incorporar la música a la jornada amb un concert. Seguidament hi haurà l’actuació de tres escoles de dansa i una flashmob.

Un any més, en el marc de la Shopping Night, es torna a celebrar el tradicional concurs d’aparadors, que també està inspirat en el món del cinema. Els comerciants del centre ja han preparat els seus aparadors amb tota la creativitat i originalitat que els caracteritza, transformant els carrers en una veritable passarel·la cinematogràfica. Els ciutadans seran els encarregats d’escollir els establiments guanyadors votant mitjançant un formulari en línia al que es pot accedir escanejant el codi QR que hi ha en cadascun dels aparadors que participen en el concurs.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat molt satisfet del fet que la Badalona Shopping Night s’hagi consolidat des de la seva creació l’any 2013 com una magnífica manera de celebrar la vitalitat del comerç local,  incorporant cada any noves activitats i atraient més visitants. “És un gran orgull veure com la Badalona Shopping Night continua evolucionant gràcies a l’esforç i la dedicació de tots els que en formen part”, ha assegurat l’alcalde, que ha animat a tots els veïns de Badalona “a participar en aquesta nit tan especial, donant suport al comerç local i gaudint de l’oferta i de les activitats que els comerciants i restauradors han preparat perquè allargueu la nit, us divertiu i pugueu extreure tota l’essència de l’esdeveniment”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles