21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament evita l’ocupació il·legal d’un habitatge a l’avinguda d’Alfons XIII, després de l’avís immediat dels veïns

L’Àrea de Polítiques Contra l’Ocupació Il·legal de l’Ajuntament de Badalona va intervenir ahir, amb el suport de la Guàrdia Urbana, per evitar l’ocupació il·legal d’un pis a l’avinguda d’Alfons XIII.

Els fets van passar cap a les 16 hores d’ahir, quan els veïns de la finca van alertar a l’Àrea de Polítiques Contra l’Ocupació Il·legal de l’intent d’ocupació d’un dels àtics. El regidor d’aquesta àrea, Daniel Aguilera, es va traslladar immediatament a la finca i des de la regidoria es van fer les gestions oportunes per informar a la propietat del pis de la situació. Amb posterioritat, hi va intervenir també la Guàrdia Urbana, per fer les comprovacions oportunes. Daniel Aguilera va acompanyar els veïns de l’immoble durant cinc hores, fins que la propietat va assegurar de nou la porta de l’habitatge, per prevenir futurs intents d’ocupació.

L’Àrea de Polítiques Contra l’Ocupació Il·legal de l’Ajuntament de Badalona actua en tots els fronts necessaris per evitar les ocupacions il·legals, així com els problemes de convivència i de seguretat associats a aquestes situacions. L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que “per poder actuar davant d’aquests casos, és important que els veïns avisin la Guàrdia Urbana amb rapidesa, de seguida que detectin l’intent d’ocupació d’un pis, tal com ha succeït en aquest cas”. “Continuarem treballant per deixar molt clar que els ocupes no són benvinguts a Badalona i seguirem donant suport als veïns per evitar que pateixin els problemes de convivència que comporta les ocupacions il·legals”, ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles