14.1 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

La sala de la plaça de Pompeu Fabra acull del 6 al 21 d’abril una exposició per commemorar el 25è aniversari de l’associació Badalona Bàsquet Base

A partir d’aquest dissabte 6 i fins al pròxim dia 21 d’abril, la sala de la plaça de Pompeu Fabra serà escenari d’una exposició pel 25è aniversari de l’associació Badalona Bàsquet Base. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres entre les 17 i les 20 hores i els caps de setmana de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

La mostra inclou una exposició gràfica i una selecció d’objectes antics, com samarretes i trofeus, dels 25 anys de l’associació Badalona Bàsquet Base, que està representada pels dotze clubs de bàsquet de la ciutat (Associació Bàsquet Bufalà, Maristes Ademar, Associació Esportiva Badalonès, Associació Esportiva Minguella, Badalona Bàsquet Club, Club de Bàsquet Sant Josep, El Círcol, Club Joventut Badalona, Associació Esportiva DOSA, Associació Esportiva Sant Andreu de Natzaret, Unió Bàsquet Llefià i Associació Esportiva Escolar Col·legi Cultural).

Els visitants també podran gaudir de material basquetbolístic antic cedit per la Federació Catalana de Basquetbol. Entre els objectes exposats destaquen, entre altres, una banqueta de ferro, cistelles antigues, material tèxtil com samarretes i bosses d’esport, cartells d’època, o diverses pilotes que mostren l’evolució del bàsquet en els darrers vint-i-cinc anys.

Per fer la mostra més participativa, s’ha adequat un espai on hi ha dues cistelles perquè els visitants puguin provar les seves habilitats llençant a l’anella.

Aquest divendres a la tarda s’ha donat el tret de sortida a l’exposició amb la participació de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat, Juan Fernández; el president de l’Associació Badalona Bàsquet Base, Rosendo Gabara; el directiu de la Federació Catalana de Basquetbol, Salvador Chiva; i de representants de món del bàsquet de la ciutat, d’altres associacions esportives de la ciutat, d’altres associacions, culturals, empresarials i veïnals de Badalona.

Durant l’acte s’ha presentat el nou logotip de l’Associació Badalona Bàsquet Base, dissenyat per Jaume Arqué. El nou símbol es compon de tres lletres B coronades per una anella i una pilota de bàsquet i dona a l’associació una imatge renovada i adaptada a les noves tendències gràfiques.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha agraït al Badalona Bàsquet Base i els seus clubs la seva tasca i empenta i satisfet per l’estat de salut de l’associació, un senyal, segons ha dit, «que s’han fet les coses bé». “El bàsquet a Badalona té una energia i una potència especial, que el converteixen en una senya d’identitat de la ciutat; per això tots estem obligats a posar el nostre granet de sorra per ajudar», ha destacat Garcia Albiol. En aquest sentit, l’alcalde ha lamentat l’estat en què es troben moltes instal·lacions esportives i culturals de la ciutat. «Al govern que lidero ens correspon endreçar aquesta situació, per això tenim el compromís d’iniciar en els pròxims mesos la remodelació de sis pavellons, fet que suposarà un pas important, i també farem noves instal·lacions esportives durant aquest mandat”, ha assegurat Garcia Albiol.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles