20.4 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

La platja del Coco serà la seu principal a Badalona de la biennal nòmada europea Manifesta 15 Barcelona Metropolitana

La platja del Coco serà la seu principal a Badalona de la biennal nòmada europea Manifesta 15 Barcelona Metropolitana, una iniciativa que tindrà lloc del 8 de setembre al 24 de novembre a Barcelona i a la seva regió metropolitana. Durant aquestes dates, s’ubicarà al litoral badaloní l’obra ‘Rumours from the sea’ de Félix Blume una instal·lació artística que dona veu i vida al mar i musicalitza la immensitat de la nostra costa. A més, en el marc del Manifesta es desplegarà un extens programa local que inclourà exposicions, activitats i tallers a diferents espais de la ciutat.

Per primera vegada Manifesta opera de forma descentralitzada i oferirà un programa per 16 seus a 12 regions de l’àrea metropolitana, entre elles Badalona i ciutats veïnes com Santa Coloma de Gramenet o Sant Adrià del Besòs. Les entrades per Manifesta es podran aconseguir a partir de finals de maig i tindran un preu de 15 euros que permetrà l’accés a les seus dels 3 clústers de Manifesta (Les Tres Xemeneies, la Casa Gomis i el Monestir de Sant Cugat). La resta de seus seran d’accés gratuït.

La presentació del programa de Manifesta 15 Barcelona Metropolitana i la seu de Badalona es va fer ahir dijous al matí a la seu de Manifesta, ubicada a l’icònic edifici de l’antiga editorial Gustavo Gili. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Vanesa Gonzalez i la participació de la directora de Manifesta 15, Hedwig Fijen, la mediadora creativa, Filipa Oliveira, i els comissaris de l’arxiu, Tania Safura Adam i Germán Labrador. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles