8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Abraham Mateo encapçala el cartell dels Concerts de les Festes de Maig al passeig Marítim

El cantant, compositor, productor i actor Abraham Mateo és el nom escollit per formar part del cartell principal dels Concerts de les Festes de Maig. L’actuació d’una de les joves estrelles més destacades del panorama musical internacional tindrà lloc a partir de les 23.30 hores del divendres 10 de maig a l’escenari situat al passeig Marítim de Badalona, a l’altura de la platja del Coco.

Amb només 14 anys, Abraham Mateo va irrompre en el panorama musical amb el seu tema ‘Señorita’, acompanyat d’una coreografia que es va viral arreu del món. De fet, ja amb només 10 anys havia enregistrat el seu primer àlbum. Des de llavors, aquest artista ha demostrat la seva versatilitat fusionant el pop, el reggaeton i el R&B i recollint èxit rere èxit. De les seves últimes cançons destaquen col·laboracions com ‘Clavaito’, amb l’eurovisiva Chanel, ‘Quiero decirte’ amb Ana Mena, “Me vuelvo loco” amb la boy band CNCO i “Qué ha pasao?” amb Sofia Reyes, o temes en solitari com ‘Maníaca’, on versiona el llegendari èxit de Michael Sembello.

Nascut a San Fernando, Cadís, l’agost de 1998, Abraham Mateo no només compon per a ell, sinó que també ho fa per altres artistes com Ivy Queen, Gente de Zona, Belinda, Samo, Lérica i per al DJ i cantant nascut a Badalona, Juan Magán. A més, actualment és coach del programa de televisió Factor X.

Amb un bagatge de més de 120 concerts arreu del món, la programació de l’Abraham Mateo fa preveure que els assistents al concert de Badalona podran gaudir d’una nit amb molts ingredients per a ser màgica. Serà també una oportunitat per escoltar el seu darrer àlbum anomenat ‘Insomnio’ que llança al mercat aquest mes d’abril.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat que “l’Ajuntament  porta mesos treballant intensament per oferir als veïns de Badalona unes festes que destaquin per incloure propostes originals i una programació de gran nivell, amb figures internacionals del panorama musical, com és el cas d’Abraham Mateo”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles