8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Badalona participa en la 10a edició de la campanya de donació de sang impulsada per Bombers i el Banc de Sang

Durant aquest mes de març té lloc la 10a edició de la campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang” que suma esforços entre el col·lectiu de Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits per aconseguir donacions de sang durant els mesos de març i abril. Badalona és una de les ciutats que participa en la campanya que es porta a terme arreu de Catalunya amb la participació d’una trentena de municipis. El diumenge 31 de març, en horari de 9 a 14 hores, es podrà donar sang en una unitat mòbil que es situarà a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, 12, cantonada amb el carrer de Pi i Margall, al barri del Gorg.

Les donacions d’aquests dies permetran remuntar les reserves de sang abans i després dels festius de Setmana Santa, una època durant la qual acostumen a baixar al voltant del 25%.

Cal tenir en compte que les plaquetes, un dels elements que s’extreu de cada donació de sang, caduquen al cap de 5 dies i que els glòbuls vermells als 42. Per això, és important mantenir les donacions al llarg de tot l’any i aconseguir unes 1.000 donacions cada dia.

Aquesta és una de les campanyes de donació de sang amb més ambient festiu i és que, depenent de la disponibilitat i de les necessitats operatives, la donació de sang estarà acompanyada d’exhibició de vehicles, activitats per als més menuts on poden dibuixar, fer-se fotos amb vestits de bombers a mida, etc.

Al web donarsang.gencat.cat/bombers es poden trobar totes les campanyes implicades en la iniciativa i reservar citat per a la donació.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles