25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Àrea Badalona 122 Març 2024

Al número 122 del mes de març de l’Àrea Badalona parlem de les obres que comencen la segona quinzena d’abril al viaducte del canal del Gorg per construir el pont del ferrocarril entre els carrers de Tortosa i Ponent. També destaquem la Venus de Badalona que va lliurar el consistori a l’Hospital Germans Trias i Pujol pel seu 40è aniversari, així com la tercera edició de la Cursa Popular Mossos d’Esquada de Badalona «La lucha de Abril» i el dimoni escollit per cremar la Nit de Sant Anastasi a les Festes de Maig 2024.

AREABADALONA0122

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles