15.4 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

L’Ajuntament organitza per primera vegada la Gala de Primavera, un ball per a la gent gran de Badalona

El proper dilluns 22 d’abril, a partir de les 16 hores, el Palau Municipal d’Esports de Badalona (carrer de Ponent, 143) acollirà la primera Gala de Primavera – Ball per a la gent gran de Badalona. Aquest nou esdeveniment és una cita organitzada per l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona, amb l’objectiu de proporcionar una jornada festiva especial a la gent gran de la ciutat.

Des de l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament s’ha dissenyat aquest acte la vigília de la festivitat de Sant Jordi. L’acte consistirà en un ball, amb música en directe, i un petit berenar. Al finalitzar el programa s’obsequiarà a tots  els participants amb una rosa vermella.

L’objectiu d’aquesta Gala de Primavera és promoure la participació de les persones grans facilitant un espai de trobada on treballar el benestar físic i emocional a través d’una activitat relacional i de moviment.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera; de la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia i la regidora adjunta a l’Àrea, Sheila Martínez.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que: “aquesta gala és un acte que hem dissenyat perquè sigui una ocasió especial per a la gent gran de Badalona. Més enllà del fet que sigui un ball i que els faci sortir de casa a passar-ho bé, volem que aquest ball sigui també un esdeveniment que esperin amb il·lusió”.

Les persones interessades poden recollir la seva invitació fins dilluns 15 d’abril, de 9 a 13 hores, a la taula 5 de les dependències municipals ubicades a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

Per a més informació podeu trucar al telèfon del Departament de Gent Gran: 93 483 29 71.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles