8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esquadra detenen sis persones i desarticulen un punt de venda de droga a Badalona

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona van detenir, el 25 de març, sis persones com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues. Aquestes detencions es van produir en el marc d’un dispositiu contra un punt de venda de droga, situat al barri de la Salut de Badalona.

Les entrades i escorcolls es van produir a dos locals i dos pisos d’un mateix carrer, cap a les quatre de la tarda del 25 de març. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona tenia coneixement que aquest indret era un punt de venda de cocaïna.

A més de les sis detencions, en les quatre entrades i escorcolls es van comissar 53g de cocaïna, gairebé 600g d’haixix, 35g de metamfetamina, més de 12.000 euros en efectiu i uns 40 dòlars. També es va poder comprovar que en tots els punts registrats es feia defraudació de fluid elèctric.

En aquest dispositiu hi van participar efectius de Seguretat Ciutadana, d’ARRO, de la Unitat de Subsòl i de la Unitat Canina.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles