17.1 C
Badalona
sábado, abril 27, 2024
spot_img

Les escales mecàniques del carrer de Fortuny i del carrer de Solsona tornen a funcionar després d’un any i mig aturades

Avui han tornat a funcionar les escales mecàniques del carrer de Fortuny, del barri de Sant Crist de Can Cabanyes, i les situades al carrer de Solsona, del barri de la Pau. Les escales mecàniques portaven avariades i sense funcionar els darrers 18 mesos. La seva posada en marxa es fa coincidint amb l’entrada en vigor del contracte de manteniment d’aquestes instal·lacions per tal de garantir el seu funcionament.

Ambdues escales ajuden a superar grans desnivells. Les escales del carrer de Fortuny superen un desnivell de 10 metres entre els carrers de Casas i Amigó i el carrer de Montserrat del barri de Sant Crist de Can Cabanyes. Per la seva banda, les escales del carrer de Solsona superen un desnivell de 9,90 metres entre els carrers de Sevilla i de Ruperto Chapí al barri de la Pau.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat dels tinents d’alcaldia Cristina Agüera i Daniel Gracia, ha manifestat aquest matí davant les escales del carrer de Fortuny la seva satisfacció “pel fet que tornin a funcionar aquestes escales tan necessàries per als desplaçaments i, en especial per a la gent gran i amb dificultats de mobilitat”. “Per fi podem assegurar, després d’un any i mig que hagin estat aturades, que gràcies al contracte de manteniment tenim la garantia que aquesta situació no es tornarà a repetir i qualsevol problema es resoldrà”.

L’alcalde també ha assenyalat pel que fa a les rampes del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Can Cabanyes que s’ha de renovar totalment la maquinària i està previst que l’Ajuntament liciti el nou contracte de renovació i manteniment durant aquest estiu.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles