8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Carrera es reuneix amb Collboni per tractar diversos temes que afecten Badalona

El president del grup municipal del PSC a Badalona, Fernando Carrera, s’ha reunit aquest dimarts amb el president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i alcalde de Barcelona, Jaume Collboni. Durant la trobada s’han abordat diversos temes que afecten la ciutat de Badalona, com l’actual situació del Consorci del Besòs, l’estat de les platges, el projecte de hub audiovisual i digital a les Tres Xemeneies o la situació dels polígons badalonins, sobretot el situat al sud de la ciutat. La reunió s’emmarca en un seguit de trobades que el president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, està mantenint amb diversos representants d’organismes supramunicipals. Carrera ha qualificat de molt important la trobada perquè hi ha molts temes que afecten Badalona i que depenen d’administracions com l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Carrera ha volgut agrair a Collboni la seva tasca al capdavant de l’ens i ha subratllat que «sense la suma de totes les administracions hi ha projectes de Badalona que es no podran desencallar».

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles