25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

La justícia social no s’improvisa

El dissabte 2 de desembre Acollida i Esperança convida a totes aquelles persones interessades amb l’acció social de l’entitat a gaudir d’una jornada festiva i teatral a la sala d’actes del Museu de Badalona.
L’acte, organitzat de les 18:00h a les 19:45h, comptarà amb una mostra de teatre social a càrrec de les mateixes persones residents de la fundació i dirigida pel Teatre La Llavor, un espectacle d’improvisació a càrrec d’Impro Acatomba i un piscolabis final per tancar l’acte.
L’entrada s’haurà de reservar abans del 30 de novembre i la taquilla serà inversa. Per fer-ho caldrà clicar al formulari d’inscripció que hi ha en aquest article: https://www.acollida.org/2023/11/festa-de-nadal-2023/
La Fundació Acollida i Esperança és una entitat sense ànim de lucre de Catalunya dedicada a crear espais d’acollida i atendre persones que pateixen exclusió social, especialment, persones afectades pel VIH/SID sense recursos econòmics, personals, ni suport familiar.
https://www.acollida.org

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles