9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

Badalona Serveis Assistencials (BSA) presenta el curt “90 anys dibuixant somriures” i torna a ser seu oficial no competitiva de FILMETS Badalona Film Festival

Badalona Serveis Assistencials (BSA) es converteix per tercer any consecutiu en seu oficial no competitiva del Filmets Badalona Film Festival. L’Hospital Municipal de Badalona disposarà del seu particular escenari per apropar una selecció de curtmetratges als professionals de l’organització. Aquest any, a més, els usuaris i usuàries i familiars podran gaudir de les projeccions del FILMETS Badalona Film Festival, que tindrà lloc del 20 al 29 d’octubre de 2023.

La sala d’actes de l’Hospital Municipal de Badalona projectarà una selecció de curtmetratges de FILMETS Badalona Film Festival pels professionals de l’organització els propers 24 d’octubre, entre les 8 i les 9 hores i el 25 d’octubre de 14 a 15 hores. La convocatòria és oberta també a persones usuàries i familiars. També es visualitzaran vídeos realitzats per l’organització on els professionals han estat protagonistes. En són exemples: “Sense Paraules”, “Avancem amb tu”, “#JoSocBSA”, “VITALS” o “90 anys dibuixant somriures”. Precisament aquest curt protagonitzat íntegrament per professionals de BSA serà projectat el proper 21 d’octubre a les 9 hores a la sessió Badalona en Curt al Teatre Zorrilla de Badalona. Rosa és el personatge principal d’una història que ens convida a revisar els fins llavors 90 anys d’història de l’Hospital Municipal de Badalona, llavor de BSA. Projectant l’emoció, la proximitat i la vocació de servei del centre de salut, el vídeo vol homenatjar a les persones que ho han fet possible – professionals- i usuaris, la nostra raó de ser.

Apropar els millors curtmetratges i apostar per la cultura com a benefici directe per a la salut són alguns dels objectius d’aquesta iniciativa que neix de l’aliança entre l’organització sanitària i Badalona Comunicació -dues entitats públiques que consoliden d’aquesta manera la seva aliança amb vocació de servei-.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles