9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

L’Hospital Germans Trias, a punt per apropar FILMETS Badalona Film Festival a pacients, professionals i usuaris del centre sanitari

L’Hospital Germans Trias i FILMETS Badalona Film Festival mantenen la seva col·laboració per apropar una nova edició d’aquest festival de curtmetratges als pacients, i professionals i usuaris del centre sanitari badaloní.

Gràcies a aquesta col·laboració, els pacients hospitalitzats al Germans Trias podran tornar a gaudir gratuïtament de diferents sessions de curtmetratges a la televisió de la seva habitació durant les setmanes del festival, que enguany arriba a la 49a edició i que se celebra del 20 al 28 d’octubre. També en podran gaudir els infants ingressats, pels qual s’ha fet una selecció concreta de curts que podran veure a les seves estances.

Enguany es mantenen dues novetats engegades en l’edició de l’any passat. D’una banda, l’hospital repartirà el programa íntegre del festival entre les habitacions i altres punts del centre, per despertar entre els pacients l’interès i la seva participació al festival.

De l’altra, la sala d’actes de l’Hospital Germans Trias repetirà com a seu de FILMETS amb una sessió de projecció gratuïta de curtmetratges. Serà, concretament, divendres 27 d’octubre, a partir de les 11h, quan l’espai esdevindrà sala de cinema i punt de trobada per a tothom que, durant poc més d’una hora, vulgui gaudir d’una interessant selecció de curts. De fet, no serà una selecció qualsevol, sinó de luxe, ja que entre els 7 curtmetratges que es projectaran hi ha ‘An irish googbye’, film guanyador al 2023 de l’Oscar de Hollywood i premi BAFTA britànic a la millor ficció.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles