21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Una avaria provocada deixa sense il·luminació les pistes d’atletisme “Paco Águila” de Badalona 

Els serveis de manteniment de l’Ajuntament de Badalona estan treballant per resoldre la incidència que ha provocat que es quedin sense subministrament elèctric les pistes d’atletisme «Paco Águila» amb l’objectiu de poder restablir-lo al més aviat possible. 

Ahir a la nit es va detectar una avaria que afectava la il·luminació de les pistes d’atletisme. La incidència podria haver estat provocada intencionadament, atès que els tècnics han trobat arrencat el marc i la tapa de dues de les quatre arquetes de registre, les quals contenen les connexions entre la línia elèctrica i les columnes amb la il·luminació. També s’han trobat talls a diversos cables de connexió. 

Es dona la circumstància que durant aquesta mateixa setmana, el passat dimarts 3 d’octubre, els serveis municipals també van haver de resoldre una altra incidència que també va deixar a les fosques les pistes d’atletisme. 

El primer tinent d’alcaldia, Juan Fernández, ha assenyalat que: “estem dedicant tots els nostres esforços perquè les pistes d’atletisme tornin a tenir il·luminació i els atletes pugin desenvolupar amb normalitat les seves activitats i entrenaments, estem treballant per solucionar els estralls fets per un vàndals en una acció sense sentit”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles