14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

“Amb la mà al cor”, lema del nou podcast de BSA, conduït pels Referents de Benestar Emocional i Comunitari i estrena del nou perfil de BSA a Spotify

Els Referents de Benestar Emocional i Comunitari (RBEC) -una de les darreres figures professionals incorporada a l’Atenció Primària a Catalunya- de Badalona Serveis Assistencials (BSA) són els dinamitzadors del nou podcast «Amb la mà al cor» . Aquest programa, s’hi suma als anteriors que l’organització publica al canal Ivoox amb l’objectiu de prevenir i promocionar la salut més enllà de les parets dels consultoris. L’envelliment actiu i saludable, la salut pediàtrica o el aspectes que preocupen als adolescents són altres dels continguts de la xarxa, que també es poden trobar actualment a Spotify.

La nova línia de continguts “Amb la mà al cor” és una iniciativa que persegueix abordar temes que generen malestar emocional en la població amb la finalitat última de fomentar la prevenció en temes de salut mental donant eines a les persones per aprendre a gestionar les diferents situacions. Darrera dels podcasts hi figura l’equip de RBEC de BSA, actualment 5 professionals  que donen servei a l’organització per promoure el benestar emocional a la comunitat, així com per la prevenció i detecció de situacions de risc o de signes d’alerta de patiment mental.

En concret, la idea va sortir en un dels grups psicoeducatius sobre ansietat, quan una usuària entrevistada va manifestar la seva satisfacció afirmant que si tingués gravada la sessió i consells se la posaria a totes hores. «Les xarxes socials i l’autoestima», «l’amor» i “l’ansietat i els atacs de pànic” són tres dels temes amb els que obre el programa que anirà renovant els continguts auditius de forma freqüent.

BSAlut, el pla de mitjans socials de BSA

La creació de Spotify amb podcasts que també poden escoltar-se a Ivoox, són una mostra del creixement de BSAlut, el pla de mitjans socials de BSA, format també per Twitter, LinkedIN, Flickr, Youtube, SlideShare, i BSAAPPediatria amb l’objectiu de traslladar els missatges de prevenció i promoció de la salut que més afecten a l’estat físic, psíquic i emocional de la ciutadania.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles