14.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona prohibeix les activitats recreatives musicals a la nau del carrer dels Corders del barri de Canyadó  

Tècnics de l’Ajuntament de Badalona, acompanyats d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona, han procedit aquest migdia a precintar i comunicar que no es poden dur a terme activitats recreatives musicals en la nau del carrer del dels Corders 17-21, del barri de Canyadó.  

Aquesta antiga nau, que havia estat dedicada a la mecànica industrial, està des de fa temps ocupada i els veïns del barri s’han queixat sovint de les festes (raves) que hi tenen lloc, amb música durant hores i amb un volum molt alt. Aquesta situació ha derivat de vegades en conflictes de seguretat i convivència en aquesta zona. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que: “els veïns de Canyadó tenen dret a poder dormir i descansar, sense haver de suportar les molèsties que ocasionen les festes que durant hores porten a terme desenes de persones, moltes d’elles vingudes de fora de Badalona i amb la música a tot volum”. “Amb el precinte i la prohibició d’aquesta activitat tenim la cobertura legal per impedir o tallar de soca-rel qualsevol rave il·legal que tingui lloc en aquesta nau”, ha conclòs l’alcalde. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles