25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

Diada Nacional de Catalunya a Badalona 2023 

La plaça de la Plana de Badalona serà l’escenari, un any més, de l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya que es celebrarà aquest dilluns, 11 de setembre, a partir de les 10 hores amb la tradicional ofrena floral al monòlit commemoratiu. En primer lloc tindrà lloc l’ofrena floral de la corporació municipal, seguida per les entitats de la ciutat i particulars. 

L’acte institucional comptarà amb el Ball de l’Àliga i l’acompanyament musical de l’Ensemble de la Banda Simfònica de Badalona i un pilar a càrrec de la Colla Castellers de Badalona. 

A partir de les 12 hores, també a la plaça de La Plana, tindrà lloc la Diada castellera que enguany comptarà amb la participació de les colles dels Castellers de Badalona i els Castellers de la Sagrada Família. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles