23.2 C
Badalona
martes, octubre 3, 2023
spot_img

El Govern municipal aprovarà aquest setembre una inversió d’1,5 milions d’euros per a la reforma de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona 

L’Ajuntament de Badalona destinarà 1,5 milions d’euros per a la remodelació integral de la Comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona i les seves dependències centrals, situades al Turó d’en Caritg, al barri de Sistrells. Amb aquesta inversió es pretén remodelar i modernitzar les instal·lacions, que daten dels anys 80 i està totalment obsolet. 

Durant aquest mes de setembre s’aprovarà la dotació pressupostària que permetrà iniciar els tràmits per a fer les obres. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha avançat que l’aprovació d’aquesta inversió es portarà al Ple de l’Ajuntament durant aquest mateix mes de setembre perquè la remodelació comenci en els pròxims mesos.  

L’alcalde ha remarcat que: “aquest Govern municipal posarà fi a 20 anys de deteriorament de les instal·lacions fins al punt de ser indignes per al treball dels agents i per a l’atenció a la ciutadania”. “Juntament amb la convocatòria de 43 nous agents de la Guàrdia Urbana, aquesta és una altra de les mesures que posem en marxa per millorar la seguretat a la ciutat, ja que és una de les nostres màximes prioritats”, conclou l’alcalde. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,635SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles