21.1 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

La Guardia Urbana de Badalona deté un home amb nombrosos antecedents per una temptativa de robatori amb intimidació 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut aquest matí un home de 43 anys d’edat al barri de la Salut per una presumpta temptativa de robatori amb pistola. 

La detenció s’ha produït abans de les 10 del matí pocs minuts després de rebre la denúncia d’un veí que havia patit la temptativa de robatori en el moment d’agafar el seu vehicle al carrer d’Isaac Albéniz. El detingut, amb nombrosos antecedents, portava una pistola de gas (Airsoft), un arpó de pesca i un ganivet de grans dimensions (40 cm). 

Davant aquesta actuació de la Guàrdia Urbana, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha traslladat al cos policial les seves felicitacions “per la detenció d’aquest delinqüent multireincident” i ha mostrat el seu desig que: “la justícia actuï amb contundència”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles