21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’alcalde es reuneix amb els Castellers de Badalona per trobar un espai alternatiu on puguin continuar les seves activitats 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit aquest matí amb representants dels Castellers de Badalona amb l’objectiu de trobar un espai alternatiu on la Colla Micaco pugui dur a terme les seves activitats. Els Castellers no poden continuar fent els seus assajos al Mercat Municipal Maignon per qüestions de seguretat després que el passat cap de setmana s’hagin produït despreniments a la façana de l’edifici  

A l’espera dels corresponents informes tècnics per saber si el Mercat Maignon podrà tornar a acollir les activitats dels castellers, l’alcalde s’ha reunit amb el cap i la sots cap de la Colla, Carles Llombart i Laia Gómez, i el secretari de l’entitat, Joan Corominas, per trobar solucions provisionals perquè l’entitat castellera pugui continuar desenvolupar les seves activitats. 

L’alcalde s’ha compromès a la cessió provisional de l’espai municipal que millor s’adeqüi i encaixi a les necessitats específiques dels castellers, com a part del patrimoni cultural de Badalona, i ha avançat que l’Ajuntament treballa: “perquè la ciutat tingui al més aviat possible, en un projecte a mitjà i llarg termini, una Casa de la Festa que sigui un espai de referència per totes aquelles entitats que treballen per la cultura a Badalona”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles