17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Aquest dilluns s’ha obert al públic la nova plaça de la Regalèssia

Avui dilluns 31 de juliol s’ha obert al públic la nova plaça de la Regalèssia, ubicada al barri del Congrés de Badalona, un cop s’han enllestit les obres de reurbanització de l’espai. L’actuació, emmarcada en el Programa d’actuacions de cohesió territorial (PACTE) 2020-2023 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), ha estat executada per l’empresa COYNSA i ha tingut un cost de 450.000 euros.

L’adequació d’aquesta àrea ha inclòs l’eliminació de les barreres arquitectòniques que hi havia entre el carrer Sant Marc i la plaça i la millora de la pavimentació i el drenatge en l’interior de l’espai. També s’ha habilitat una nova zona lliure de 120 m² davant el local de l’Associació de Veïns, s’han instal·lat nous elements d’exercici per a gent gran i nous jocs infantils, a més de la rehabilitació dels ja existents, i s’ha dotat de paviments de seguretat totes aquestes àrees. La remodelació de la plaça ha servit per introduir millores en les pistes esportives (cistelles, pintura de les pistes i tancament dels parterres) i per rehabilitar les quatre pistes de petanca existents. Amb la intenció de fer d’aquesta plaça una zona més amable i sostenible, també s’ha renovat l’enllumenat de la pista, s’ha renovat l’arbrat i la vegetació dels escocells, que ara tenen un sistema de reg, i s’han fet millores en el mobiliari urbà.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquesta tarda la nova plaça de la Regalèssia acompanyat de veïns i veïnes de la zona. Garcia Albiol s’ha mostrat satisfet de «veure que finalment aquesta reforma que vam projectar mentre estàvem al Govern l’any 2020 s’ha fet realitat malgrat els entrebancs». L’alcalde ha destacat que «la reforma d’aquest espai és una gran notícia per als veïns del Congrés perquè és un àrea per a totes les edats, on els joves poden practicar esport, els més grans passejar i jugar a la petanca i els infants i les famílies gaudir d’espais d’esbarjo i zones de jocs».

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles