13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona ha ofert una recepció als nens i nenes sahrauís que passen l’estiu amb famílies d’acollida de la ciutat 

L’Ajuntament de Badalona, ha ofert aquest migdia una recepció als 5 nens i nenes de camps de refugiats sahrauís que estan passant aquest estiu amb famílies d’acollida de la ciutat. L’acte ha comptat amb una representació dels grups municipals i de famílies i entitats col·laboradores. 

L’estada d’aquests infants, 4 nens i 1 nena, fins a mitjans de setembre a Badalona s’emmarca en el projecte solidari “Vacances en pau” impulsat per l’Associació Esabar Saharaui Badalona Cooperació. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els menors puguin gaudir de la seva estada amb les famílies acollidores i de diferents activitats de lleure. A més, els infants tenen l’oportunitat d’accedir a controls i revisions mèdiques. 

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Educació, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández, els hi ha donat la benvinguda a la ciutat i ha agraït a l’entitat Esabar, a les famílies acollidores i als col·laboradors l’esforç que fan per a portar a terme aquesta acció solidària. En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia s’ha compromès a: “augmentar la implicació de l’Ajuntament de Badalona per donar suport a aquests nens i nenes sahrauís que tan ho necessiten”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles