13.1 C
Badalona
jueves, febrero 22, 2024
spot_img

El Badaplatja clou les activitats del Badasport d’aquest curs 2022-2023 

Uns 1.000 nens i nenes de segon de primària de la ciutat participaran des del 12 al 16 de juny, de 10 a 12 hores, a la platja dels Pescadors de Badalona, al Badaplatja, una activitat lúdica que consisteix en diverses activitats i jocs motrius que es fan a la sorra i amb l’aigua d’una de les platges de la ciutat. 

Aquesta és la darrera activitat del Badasport d’aquest curs 2022-2023, on hi han participat diverses escoles de la ciutat, i que comptarà amb el suport d’alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) de l’Institut La Riera. 

El Badasport 2022-23 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià, el Club de Hoquei Sant Josep, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona – La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, la Federació Catalana de Bitlles Catalanes i TUSGSAL, entre altres. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles