17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

El Teatre Margarida Xirgu de Badalona acull la 3a edició de la Badabandes  

El Teatre Margarida Xirgu, (carrer de Francesc Layret, 41), acull dijous 15 juny, des de les 11 fins a les 13 hores, la 3a edició de la Badabandes, la trobada de bandes de música moderna de les escoles de Badalona.

La Badabandes és una mostra de cançons creades i interpretades en directe per cent cinquanta nois i noies de 6è, utilitzant la veu i instruments propis de les bandes musicals: bateria, teclat, baix, guitarra i altres. Aquest 2023 el concert comptarà amb la participació de vint-i-dos grups de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, a més de l’actuació de la Botey Band.

Aquesta activitat dona continuïtat al projecte «De la inspiració a l’escenari» fent realitat i compartint el somni de qualsevol artista, que és interpretar en un escenari la seva pròpia creació.

La Badabandes està organitzada pels mestres de música de les escoles Antoni Botey, Rafael Casanova i Salvador Espriu, i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles