21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

Més de 300 esportistes es donen cita en el XVII Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut

Més de 300 esportistes de diferents procedències, pertanyents a 35 tripulacions de 17 clubs, van participar dissabte passat 3 de juny en el XVII Trofeu Ciutat de Badalona de Llagut, al qual el centre comercial Montigalà es va sumar un any més com a patrocinador i que va tenir lloc en les aigües enfront del Club Nàutic Bétulo, organitzador de la prova.

Es tracta d’una competició, coneguda també amb el nom de ‘La Llarga’ per la seva distància de 4.000 metres, en la qual Montigalà va ser present com a patrocinador i aportant descomptes especials, aigua i sucs als participants a través de Carrefour, Natural Blend, Dental Star i McDonald’s.

La prova va transcórrer entre el Club Nàutic Bétulo i el Port de Badalona, en anada i volta, i van resultar guanyadors el Club Rem Llop de Mar A (categoria veterà masculí), el CN El Balís 2 (categoria veterà femení), i el Rem Premià (categoria sènior masculí).

Enguany pot dir-se que el gran triomfador de La Llarga ha estat el Club Rem Llop de Mar de Sant Feliu de Guíxols que, malgrat ser el segon any que participa en la prova, ha aconseguit un primer lloc en veterà masculí, un segon lloc en veterà femení i la gran desitjada Bandera de La Llarga que representa el millor temps de la jornada.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles