26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona convocarà aquest dijous un Ple extraordinari per condemnar l’agressió sexual grupal d’una menor a la ciutat 

L’Ajuntament de Badalona convocarà aquest dijous al matí un Ple extraordinari per rebutjar i condemnar l’agressió sexual grupal d’una menor ocorreguda aquest cap de setmana a la ciutat. Durant la sessió s’aprovarà una Declaració Institucional per mostrar la voluntat de l’Ajuntament de personar-se, en l’exercici de l’acusació popular, per defensar la víctima; per posar la institució a disposició de la víctima, la família i el seu entorn proper per tot allò que puguin necessitar; i per propiciar espais de seguiment, atenció i coordinació amb resta d’administracions públiques implicades en la intervenció que requereix el cas per tal de coordinar les actuacions que siguin necessàries. 

Reunió entre l’Ajuntament i la Generalitat 

El mateix dijous representants de l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya mantindran una reunió telemàtica amb l’objectiu de generar un espai de coordinació i seguiment per a l’abordatge de les agressions sexuals a menors ocorregudes a Badalona en els darrers mesos. Per part de l’Ajuntament, en la trobada participaran la 2a tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó; i el 3r tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents. Per part de la Generalitat participaran representants de la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat, de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i dels Departaments de Presidència, Educació, Salut, Igualtat i Interior. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles