26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Comença la campanya de preinscripció escolar per al curs 2023/2024 

Avui comença la campanya de preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil i primària per al curs 2023/2024. En el cas de l’alumnat d’educació secundària, la preinscripció s’iniciarà el pròxim dimecres 8 de març. El procés es tancarà el dilluns 20 de març en ambdós casos. 

Enguany, la preinscripció torna a ser telemàtica i per fer-la serà necessari un ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a internet; una eina d’identificació digital; un codi identificador del Registre d’alumnes de Catalunya i la documentació digitalitzada. Trobareu tota la informació en el web de la campanya de preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya

Per facilitar el tràmit, les famílies que necessitin suport en el procés poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), un servei de l’Ajuntament de Badalona que ofereix a la ciutadania un acompanyament durant l’etapa d’escolarització dels seus fills i filles en els centres finançats amb fons públics a Badalona. Podeu contactar amb l’OME a través de la bústia de correu electrònic ome@badalona.cat o demanant cita prèvia trucant al telèfon 93 483 29 97. 

Les famílies també disposen de la Guia d’informació educativa de Badalona per al Curs 2023-2024, una eina que edita el Servei d’Educació on s’informa de tots els centres educatius de la ciutat i de l’oferta formativa municipal en totes les etapes educatives. La guia ofereix un mapa clar de l’oferta educativa municipal i recull informació molt útil per a les famílies que per primera vegada han de triar una escola o institut, com per exemple les dades relatives als horaris, al servei d’acollida, l’equipament, l’oferta educativa o els projectes singulars, entre altres qüestions. Podeu consultar la Guia d’informació educativa de Badalona a l’apartat de l’Oficina Municipal d’Escolarització de la pàgina web de l’Ajuntament

A més, des del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, conjuntament amb el Departament d’educació, també s’ha donat suport a les Jornades de portes obertes de Badalona per al curs 2023-2024. 

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha explicat que “des de l’Ajuntament fem costat i donem suport a les famílies en aquest procés tan important per al futur dels infants i joves, per això convidem a tota la ciutadania que ho necessiti a fer ús dels recursos que posem al seu abast per resoldre els dubtes sobre la campanya i també, quan sigui necessari, per ajudar-los a fer la preinscripció”.  

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles