21.8 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona organitza una nova edició del “Som i Pintem”

Aquest proper divendres, 3 de març, de 17 a 19 hores, la plaça dels Músics del barri de La Pau, serà l’escenari de les activitats del “Som i pintem” que forma part del projecte “Espais inclusius”, organitzades per les entitats de Lloreda i La Pau que tenen la voluntat de millorar la cohesió social, fomentar les relacions de bon veïnatge i augmentar el sentiment de pertinença al barri

Entre aquestes activitats s’han programat diversos jocs recreatius i esportius per a la mainada, berenar i música per a tothom.

Aquesta iniciativa és fruit del treball conjunt de la xarxa d’entitats: la Fundació Germina, l’Espai Polivalent, l’AAVV Lloreda, la Fundació AMIBA, l’associació cultural AMICS per la Multiculturalitat, la Informació i la Convivència Social i Esplai Buenoyqué. Amb aquestes accions es vol fer visible la feina que fan aquestes entitats del territori i donar-les a conèixer per explicar què fan i fomentar, a la vegada, la implicació dels veïns/es i de les famílies en les entitats socials dels barris.

La xarxa d’entitats es va crear l’any 2015 amb l’objectiu comú d’establir vincles positius que afavoreixin la convivència en la diversitat dins del veïnat, pensat per treballar la millora de les relacions socials al territori.

El projecte compte amb el suport i la col·laboració de les regidories de Serveis Social i del Districte 2 de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles