16.9 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona organitza tres sessions informatives sobre la campanya de preinscripció escolar que comença la setmana vinent 

L’Ajuntament de Badalona ha organitzat per aquesta setmana tres sessions informatives sobre la campanya de preinscripció escolar amb l’objectiu de facilitar a les famílies el procés i que tinguin tota la informació a la seva disposició. La campanya de preinscripció escolar començarà el pròxim dilluns 6 de març per al segon cicle d’educació infantil i primària i dimecres 8 de març per a l’alumnat d’educació secundària. El procés es tancarà el dilluns 20 de març en ambdós casos.  

Dues de les sessions informatives seran presencials i l’altra mitjançant zoom per facilitar a les famílies la possibilitat d’assistir-hi. Les sessions programades són les següents: 

• Dimarts 28 de febrer, a les 18 hores, al Centre Cívic La Salut (av. del Marquès de Sant Mori, 180). Transport públic: L10N B2, B4, B5, B23 i B24. 

• Dimecres 1 de març, a les 18 hores, a l’Institut Eugeni d’Ors (av. del Maresme, 192-212). Transport públic: L2 B3, B25, M30 i M26. 

• Dijous 2 de març, a les 18 hores, sessió informativa telemàtica. Xerrada en línia via Zoom.  

Enguany, la preinscripció torna a ser telemàtica i per fer-la serà necessari un ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a internet; una eina d’identificació digital; un codi identificador del Registre d’alumnes de Catalunya i la documentació digitalitzada. Trobareu tota la informació en el web de la campanya de preinscripció escolar de la Generalitat de Catalunya. 

Per facilitar el tràmit de preinscripció escolar, les famílies que necessitin suport en el procés poden contactar amb l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), un servei de l’Ajuntament de Badalona que ofereix a la ciutadania un acompanyament durant l’etapa d’escolarització dels seus fills i filles en els centres finançats amb fons públics a Badalona. Podeu contactar amb l’OME a través de la bústia de correu electrònic ome@badalona.cat o demanant cita prèvia trucant al telèfon 93 483 29 97.  

Les famílies també disposen de la Guia d’informació educativa de Badalona per al Curs 2023-2024, una eina que edita el Servei d’Educació on s’informa de tots els centres educatius de la ciutat i de l’oferta formativa municipal en totes les etapes educatives. La guia ofereix un mapa clar de l’oferta educativa municipal i recull informació molt útil per a les famílies que per primera  vegada han de triar una escola o institut, com per exemple les dades relatives als horaris, al servei d’acollida, l’equipament, l’oferta educativa o els projectes singulars, entre altres qüestions. Podeu consultar la Guia d’informació educativa de Badalona a l’apartat de l’Oficina Municipal d’Escolarització de la pàgina web de l’Ajuntament.  

A més, des del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, conjuntament amb el Departament d’educació, també s’ha donat suport a les Jornades de portes obertes de Badalona per al curs 2023-2024

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat “la importància d’oferir informació a les famílies en el procés d’inscripció, ja que és un moment de tria molt important per a elles i tant en les sessions informatives, com en les diferents eines publicades al web municipal, les famílies podran trobar les respostes als seus dubtes”. En aquest sentit, la regidora ha explicat que “a Badalona disposem d’una gran xarxa d’educació pública i des de l’Ajuntament volem acompanyar i donar tota la informació necessària a les famílies perquè puguin fer la preinscripció coneixent totes les ofertes i recursos disponibles”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles