21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat per tractar el futur de la C-31 i l’ampliació de l’L1 del metro

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, juntament amb la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Teresa González, i la regidora de l’Àrea de Mobilitat, Anna Maria Lara, s’ha reunit aquest dijous al matí amb el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, Marc Sanglas, i el director general d’Infraestructures de la Mobilitat, David Prat, per abordar els reptes de mobilitat més importants de la ciutat: el futur de la C-31 i l’ampliació de l’L1 del metro.

A la reunió s’ha pogut aprofundir en els plans del govern de la Generalitat per allargar l’L1 del metro, per diferents fases, fins a l’estació de Rodalies de Badalona. També s’ha treballat en la creació de la comissió d’estudi al Parlament sobre el futur de la C-31, així com les possibles actuacions sobre la via per fer-la més respectuosa amb l’entorn, com la col·locació d’asfalt sonoreductor, actuació prevista per al segon trimestre de 2023.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha valorat positivament la trobada i ha subratllat que “és imprescindible continuar avançant per millorar la mobilitat de Badalona, ja que tant el futur de l’autopista com l’ampliació del metro tenen una importància cabdal per a la ciutadania i per a la ciutat. Guijarro ha demanat a la Generalitat “mantenir la implicació i continuar treballant per millorar la connectivitat de Badalona”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles