17.5 C
Badalona
miércoles, mayo 29, 2024
spot_img

Diumenge 26 de febrer es celebrarà a Badalona l’onzena edició de la Cursa Benèfica per les Malalties Minoritàries 

Avui s’ha presentat l’onzena edició de la Cursa Benèfica per a Malalties Minoritàries que es correrà a Badalona el diumenge 26 de febrer. Aquesta cursa urbana, amb sortida i arribada al passeig Marítim, al costat del Port, consta de dos recorreguts, de 5 km i 10 km que sortiran a les 9.30hores i un circuit infantil de 400 metres que sortiran des del mateix passeig un cop acabin les altres curses. 

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge Esports i Salut, Teresa González; del president de la Plataforma Acció Badalona (organitzadora de la cursa), Javier Cabrera; de la investigadora de l’Institut d’Investigació Germans Trias i Pujol (IGTP) Gisela Nogales; del gerent del l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya Narcís Serrats; del director de la cursa David Neira i d’un representant de l’organització sense ànim de lucre que dona suports a famílies amb nens i adolescents amb càncer, Transperfect Mountain Challenge, Aitor Medrano. 

Aquesta cursa, organitzada per l’Associació de Veïns Turó Caritg conjuntament amb la Plataforma Acció Badalona i l’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, té un caràcter cent per cent solidari ja que les inscripcions es destinaran a col·laborar amb la Fundació Institut Ciències de la Salut IGTP Germans Trias i Pujol, laboratori de recerca en malalties minoritàries neuromusculars i neuropediàtriques. 

La inscripció es pot fer fins dijous 24 de febrer i tindrà un cost de 12 € pels que tenen el xip groc en propietat i de 14 € per la resta d’inscripcions. La cursa infantil és gratuïta. 

La recollida de dorsals i de les bosses dels corredors serà el dissabte, 25 de febrer, de 10 a 20 hores, al Centre Comercial Montigalà de Badalona ubicat al passeig d’Olof Palme, 28-36. També es podrà recollir el mateix dia de la cursa, una hora abans de començar les carreres, en el mateix punt de sortida, al passeig Marítm. 

Diversos operadors del Centre Comercial Montigalà, com Carrefour; Equivalenza; la Clínica Dental Star; Natural Blend i Mc Donald’s, col·laboren amb la cursa obsequiant als corredors i corredores amb diversos regals, descomptes o menjar i beguda.  

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge Esports i Salut, Teresa González ha destacat la importància “de fer visible i conscienciar la ciutadania sobre la realitat de les diferents patologies de les anomenades Malalties Minoritàries (MM), o malalties rares, i de la necessitat de destinar més recursos a la seva investigació”. La regidora ha agraït també als organitzadors de la cursa la seva tasca i ha animat a la gent a participar-hi. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles