21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona, Endesa i Tusgsal impulsen el transport públic sostenible durant la Copa del Rei de Badalona 2023 

L’Ajuntament de Badalona, Endesa i Tusgsal han presentat el pla especial de transport públic que connectarà les seus de la Minicopa Endesa i la Copa del Rei amb els diferents espais d’activacions de la ciutat de Badalona a través d’una xarxa d’autobusos elèctrics durant tota la setmana. L’acord a tres parts amb el suport de l’acb facilitarà el desplaçament als punts neuràlgics del bàsquet nacional des d’avui dimecres fins al diumenge 19 de febrer. 

Endesa, Ajuntament de Badalona i Tusgsal aposten per un model de transport obert i sostenible, i posen a la disposició de tots els Basket Lover una llançadora d’autobusos completament elèctrics de manera gratuïta. Amb una freqüència de sortida de deu minuts, el Poliesportiu Llefià i el Palau Municipal d’Esports de Badalona estaran més a prop que mai de l’aficionat per a poder gaudir de les dues competicions que albergarà aquesta ciutat. 

L’acte, que ha tingut lloc davant el Palau Municipal d’Esports de Badalona, ha comptat amb la presència de Rubén Guijarro, alcalde de Badalona; Anna Maria Lara, regidora del Districte número 5; José Miguel Calleja, director general d’acb; Enric Brazis, responsable de relacions institucionals d’Endesa a Catalunya; José Antonio Parra, subdirector general de Tusgsal; Juan Antonio Morales, president del Club Joventut Badalona; i els jugadors del Club Joventut Badalona, Vladimir Brodziansky i Pep Busquets. 

Les línies habilitades són: 

– Línia SE1: amb recorregut Gorg – Llefià – Gorg cada deu minuts des de les 08.30 hores fins a les 18.30 hores. 

– Línia SE2: amb recorregut Gorg – Centre – Montigalà – Gorg cada deu minuts des de les 11.30 hores fins a les 18.30 hores. 

– Llançadora especial per a la nit del divendres amb recorregut Gorg – La Nit de la Copa – Centre – Gorg per a gaudir de La Nit de la Copa que organitza l’Ajuntament en el polígon de Ca Ribó. 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “una de les claus de l’èxit, de la participació i de la implicació de la ciutadania en la celebració de la Copa del Rei de bàsquet, era el fet de connectar de la millor manera possible els diferents punts de la ciutat on tindran lloc activitats relacionades amb aquest esdeveniment. Per primera vegada en totes les edicions de la Copa, a Badalona serà possible fer-ho amb aquests autobusos d’una manera, ràpida. sostenible i gratuïta”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles